Lyt til artiklen:

Ploveksperten udvider med 4.000 kvadratmeter til nyt center

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Nu starter en længere proces med at ombygge den nykøbte gård til et plovcenter, fortæller direktør Jens Iversen, Ploveksperten.

Med tankerne på firmaets fremtid fik Jens Iversen øje på mulighederne, kun et par kilometer fra nuværende beliggenhed og så påbegyndte forespørgsler og forhandlinger, som i dag har båret frugt og har startet et nyt kapitel for Ploveksperten ApS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Handlen indebærer også at firmaet nu har 2,2 hektar jord, som kan bruges til demo, test med mere, hvilket bestemt er et ekstra plus for firmaet, skriver Ploveksperten i en pressemeddelelse.

- Vi står overfor at skulle omforandre 4000 kvadratmeter staldbygninger til 4000 kvadratmeter plovcenter, med værksted, lager til nye og brugte plove, lager til slid- og reservedele, klargøringshal, udstillingslokaler, mødelokale, kontor og kantine, så det er en længere og meget spændende proces, vi netop er gået i gang med, siger Jens Iversen.

Lokale håndværkere er hidkaldt, tilbud indhentes og der søges pt. efter den rette mand / kvinde til at stå i spidsen for ombygningen, så Jens Iversen kan bevare sit fokus i firmaet.

- Vi forventer at ombygningen kommer til at vare et til to år og det er derfor vigtigt for mig, at jeg kan fokusere på firmaet, mens en anden tager sig af ombygning, med mig på sidelinjen, siger Jens Iversen.

Ploveksperten og Farmimplement

Ploveksperten, som blev grundlagt i august 2017, tilbyder hovedsageligt justering, fejlfinding og rådgivning indenfor alle plovtyper. Farmimplement, som er et søsterfirma og blev grundlagt i 2018, er importør af den spanske plov fra Ovlac og herudover sælges slid- og reservedele til alle plovtyper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ploveksperten og Farmimplement har siden opstarten været helt fremme med udvikling af nye sliddele. Tiltag der er med til at forbedre kvaliteten af pløjningen og er medvirkende til at forbedre økonomien for den enkelte landmand.