Forandringens vinde blæser hen over landbruget. Vi har biodiversitetskrise og klimakrise. Om 10-15 år vil en stor del af vores kød og mælk blive fremstillet på tanke ved hjælp af moderne teknologiske processer. Der vil være færre køer, og en langt større del af vores kost vil være plantebaseret.

Sådan blev situationen ridset op under en paneldebat på Kvægkongressen i Herning. Emnet var "Hvad forventer forbrugerne af vores produktion?", og deltagerne var fremtidsforsker Birthe Linddal Jeppesen, kvægformand Christian Lund og madformidler Trine Krebs.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.