Lyt til artiklen:

Nyt ejerskab skal sætte gang i udviklingen hos Agrocura

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Efter 12 års ejerskab har LandboSyd valgt at sælge Fondsmæglerselskabet Agrocura, der siden 2010 har været et helejet datterselskab i LandboSyd.

Den nye ejerkreds omfatter investerings- og konsulentvirksomheden Fountainhead, Agrocuras tidligere direktør, Hans Vigen, samt cheføkonom, Jens Schjerning. Hovedaktionær i Agrocura bliver Fountainhead, der er ejet af direktør og serieiværksætter Søren Hoelgaard Justesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Fondsmæglerselskabet Agrocura i en pressemeddelelse.

Jens Schjerning, der nu bliver medejer af virksomheden, ser frem til at stå på egne ben.

- Det er mig en stor glæde, at jeg som stifter af Agrocura for 12 år siden er blevet medejer sammen med direktør Hans Vigen og investor Fountainhead ApS (Søren Hoelgaard Justensen). Det giver også lidt kriller i maven at få hånden på kogepladen, i princippet som fuldtidsselvstændig med min udlejningsvirksomhed ved siden af, fortæller cheføkonom Jens Schjerning.

Den nye ejerkreds har allerede lagt en klar plan for Agrocura, og både Jens og Hans ser frem til den rejse de skal på, i fællesskab med resten af medarbejderne. En rejse der skal komme alle til gode, og skabe mest muligt værdi - som altid med kunderne for øje.

- Det gælder mig meget at det lykkes at købe Agrocura sammen med Jens. Som ejere kan vi nu, sammen med vores dygtige kollegaer, sætte retningen for Agrocura. Det bliver en spændende rejse vi skal på, fortæller Hans Vigen, der suppleres af Jens Schjerning:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan nu udvikle virksomheden i den retning vi finder mest interessant og som skaber mest værdi for virksomheden, vores kunder og ikke mindst medarbejderne.

Handelen er betinget af Finanstilsynets godkendelse af den nye ejerkreds og ledelse. Den nye ejerkreds indsætter Hans Vigen som adm. direktør, når handlen er godkendt.