Lyt til artiklen:

Åbent hus: Farmas fejrer 20 år i Viborg

00:00
Hastighed: ???x
02:24

Abonnementsartikel

For 20 år siden udvidede Farmas for første gang med afdelingen i Viborg. Den milepæl fejres med åbent hus, hvor man blandt andet kan opleve New Hollands T7.315 HD med ny kabine.

I år er det 20 år siden at Farmas udvidede på afdelingsfronten med forretningen på Vestermarksvej i Viborg.

Det jubilæum vil man hos New Holland-forhandleren gerne markere, og derfor slår man torsdag den 5. maj dørene op til et åbent hus-arrangement, der begynder klokken 11.00 og slutter klokken 21.00 samme dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her vil Farmas være vært med pølser samt øl og sodavand til de besøgende, der kan opleve flere nyheder fra New Holland.

Det drejer sig om New Hollands T7.315 HD med ny kabine samt rendegraveren B115D, der også har ny kabine.

rich-media-2
Man kan blandt andet få et kig på flere nyheder fra New Holland samt "alt godt" fra Kuhn og Kverneland, fortæller arrangørerne. Pressefoto

Derudover kan man se "alt godt" fra blandt andet Kuhn og Kverneland. Det fortæller underdirektør Ole Rosengreen og salgschef Thomas Mikkelsen.

- Vi markerer, at vi har været 20 år i Viborg. I Viborg er der også stort fokus på entreprenørbranchen, så det bliver en 50/50-udstilling med både landbrugs- og entreprenørmaskiner, siger Ole Rosengreen.

Farmas hovedafdeling ligger i Farsø, og udover Viborg-afdelingen, der kom til for 20 år siden, har man også forretninger i Herning og Brønderslev. Netop udvidelsen mod Viborg har ifølge Thomas Mikkelsen været vigtig i forhold til de efterfølgende udvidelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Viborg var på en måde grundstenen til at tænke i mere end én afdeling. Når den første var på plads, så var det ikke så svært at udvide de følgende omgange, når alt forarbejdet var gjort, siger salgschefen.

I Viborg-afdelingen er der løbende kommet mere fokus på entreprenørgrenen i forretningen, og det er noget, de andre afdelinger også nyder godt af.

- Gennem årene er der kommet mere fokus på entreprenørafdelingen i Viborg, hvor vi prøver at koncentrere ekspertisen omkring entreprenørbranchen, siger Ole Rosengreen.

- Det har vi faktisk god succes med, også i vores andre afdelinger, der kan trække på den viden, vi har i afdelingen i Viborg, når de snakker med kunder. På den måde skruer vi op på ekspertisen i alle afdelinger ved at være stærke på området i Viborg, siger Thomas Mikkelsen, der dog fastslår, at det ikke betyder man nedprioriterer landbrugsdelen i afdelingen.

Det forlyder desuden, at der på dagen også vil være konkurrencer, hvor man kan vinde forskellige præmier.