Lyt til artiklen:

Danish Agro viser nyt silo-værktøj frem på Nutrifair

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Abonnementsartikel

Danish Agro ser frem til årets Nutrifair, hvor der ved koncernens stand vil være fokus på både produktnyheder, foderløsninger og griseproducenternes forestående udfasning af medicinsk zink.

Den 17. og 18. maj løber NutriFair af stablen, og hos Danish Agro ser man frem til at deltage på messen.

Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På NutriFair vil det således være muligt at høre om Danish Agros nye løsning til landmanden, SiloInsite, som er et digitalt værktøj til automatisk aflæsning af siloer.

- Vi glæder os til at præsentere landmændene for vores nye løsning, SiloInsite. Det har i en periode kørt som et pilotprojekt, og vi er nu klar til at tilbyde det til vores kunder som et værdifuldt værktøj, der blandt andet vil hjælpe landmanden til rettidig bestilling eller automatisk genbestilling af nyt foder og råvarer. På NutriFair er det muligt at høre mere om SiloInsite på vores stand, hvor landmændene også kan tilmelde sig den nye løsning, fortæller markedsdirektør i Danish Agro, Christian Laursen.

Samtidig er zinkfri fodring et naturligt fokus på NutriFair, hvor specialister fra Danish Agro og Vilomix står klar med råd og vejledning. Danish Agro og Vilomix har i samarbejde med blandt andet en række kunder og deres dyrlæger udviklet et koncept til de danske griseproducenter i forhold til at fodre uden zink.

- Mange af Danish Agro og Vilomix' kunder lykkes i dag rigtig godt med at fodre uden zink, og vi har over de seneste år oparbejdet god viden og værdifulde erfaringer, som vi deler med vores øvrige kunder inden for griseproduktion. Herudover deltager en af vores kunder, griseproducent Anders Kappel, på NutriFair, hvor han på scenen vil fortælle om sine erfaringer omkring zinkfri fravænning af sine smågrise, fortæller salgschef i Vilomix, Niels Erik Olesen.

Herudover har Danish Agro koncernen også fokus på foderløsninger til kvæg- og fjerkræproducenter og har på standen på NutriFair blandt andet kundecases med om kyllingefoder med danskproducerede ærter samt kvægfoder, der er produceret primært med danske råvarer.