Lyt til artiklen:

Nye medlemmer i Concitos bestyrelse

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Tre nye bestyrelsesmedlemmer er valgt ind på Concitos nyligt afholdte rådsmøde, mens tre er trådt tilbage efter at have siddet i bestyrelsen i de maksimale to perioder.

Concito har fået nye medlemmer i bestyrelsen. Det skriver tænketanken i en pressemeddelelse efter et rådsmøde, der blev afholdt for nyligt.

Udskiftningen indebærer et farvel til næstformand Anders Eldrup, tidligere adm. direktør for Dong og fhv. departementschef i Finansministeriet. Eldrup har været med i bestyrelsen siden 2013. Foruden Eldrup stopper Morten Riis, Group Director Grundfos, og Søren Boas, chefkonsulent Banedanmark. Alle fortsætter med at være medlemmer og på forskellig vis aktive i Concitos arbejde.

- Samtidig med at det er ærgerligt at sige farvel til tre bestyrelsesmedlemmer, der hver især har ydet et godt bidrag til Concito's udvikling, er det også med stolthed, at vi kan præsentere tre nye stærke profile, der hver på deres måde kan guide Concito og ledelsen igennem de kommende års ekspansion, siger Connie Hedegaard, bestyrelsesformand.

De nye medlemmer af bestyrelsen er: iværksætter, climate tech investor og tidligere Venstre-minister Tommy Ahlers, CSR director i Coop, Signe D. Frese samt underdirektør med ansvar for bæredygtige investeringer i PKA, Dewi Dylander.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udover de nye bestyrelsesmedlemmer er der kommet en række nye medlemmer til:

Termonet, ReMoni, Region Midtjylland, Nykredit, GS1, Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD) og Jesper Svensgaard (personligt medlem).