Lyt til artiklen:

Fra gode frø til god ensilage

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Henning Gade, salgschef DLG's erhvervslandbrug, er en af gengangerne på Græslands udstillingsareal, og det er der flere grunde til.

- Vi vil gerne bakke op om landbrugets græsproduktion, både den friske græsproduktion og græs til ensilering - lige fra de gode frø til den gode ensilage, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLG's stand på Græsland 22 bliver en smule mindre end sidst, fordi virksomheden ifølge Henning Gade i højere grad end sidst vil fokusere på alt vedrørende græs: græssorter og -blandinger, ensilering, afdækning af ensilage, indpakning med folie, ensileringsmidler og den slags emner, som handler mere eller mindre direkte om græs.

- Og til de maskininteresserede har vi blandt andet olie og smøremidler med, siger han.

Fokus på græs

Henning Gade fortæller, at DLG i 2018 havde et meget bredere setup på Græsland.

- Vi havde blandt andet en masse med om foder, men vi må konstatere, at publikum denne dag har fokus på græsset og ikke kommer for at høre om for eksempel kraftfoder, siger han.

Henning Gade mener, at det ikke i sig selv er standen, som medvirker til at give DLG den ønskede synlighed på Græsland 22. Det handler om at fokusere på emner med relation til dagens emne, som er græs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi satser på at være synlige over for landmændene, og at vi får mange gode snakke med mange mennesker. For os handler det om at snakke om græssorter og blandinger, siger Henning Gade.