Lyt til artiklen:

Irsk dyremedicinfirma etablerer nordisk afdeling i Odense

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Det irske veterinære medicinalfirma, Bimeda kan nu offentliggøre, at en ny, selvstændig afdeling i Europa, Bimeda Nordic, med hovedkontor i Odense, nu er en realitet.

Det skriver medicinalfirmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bimeda Nordic skal stå for salg, markedsføring og distribution af lægemidler til primært svin, kvæg, hest og får i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Island.

Til en start vil det være produkter som forskellige injektioner antibiotika, antiparasitære lægemidler samt smertestillende produkter.

Bimeda Nordic's leder, Susanne Gram, er uddannet dyrlæge og MBA og har mere end 20 års erfaring fra den veterinære medicinalindustri.

- Det er virkeligt spændende at være med til at starte en helt ny afdeling af et firma op. Efter en årrække, hvor flere veterinære medicinalfirmaer er forsvundet på grund af opkøb, håber jeg, at dyrlægerne og dyreejerne vil tage godt imod et nyt firma i branchen, siger hun og fortsætter:

- Jeg glæder mig meget til at introducere Bimedas produkter på det nordiske marked, og vi har allerede fået sat et stærkt hold af erfarne folk, som kommer til at supportere dem. Derudover har vi også god support fra Bimedas hovedkontor i Dublin.

rich-media-3
Susanne Gram håber, at dyrlægerne og dyreejerne vil tage godt imod et nyt firma i branchen. Pressefoto