Lyt til artiklen:

Valtec bygger nyt domicil

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Abonnementsartikel

Valtra-forhandleren Valtec har netop købt erhvervsgrund på 25.000 kvadratmeter nord for Gravens for at bygge ny maskinforretning.

Det er ikke hver dag, der bygges en maskinforretning på bar mark, men ifølge firmaets adm. direktør Jan Garder er det i dette tilfælde den bedste løsning.

- Dels er vi fast besluttede på at udvikle vores maskinforretninger, så de kan matche kundernes behov, og det kræver større fysiske rammer. Dels vil vi tilbyde vores medarbejdere gode arbejdsforhold og personalefaciliteter. Og endelig er der ofte aktivitet udenfor almindelig arbejdstid i en maskinforretning som vores, så en placering uden umiddelbar nærhed til beboelse er at foretrække, siger Jan Garder.

Hvorfor Gravens? Hvorfor ikke nærmere på Kolding, eller måske ved motorvejen tæt på Vejen eller?

Jan Garder kender godt spørgsmålene og forsikrer med et glimt i øjet alle om, at placeringen er overvejet nøje, skriver Valtec i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi bygger måske nok på en bar mark, men vi starter ikke på bar bund med mandskab og kunder. Vi har helt bevidst arbejdet på at finde en egnet grund med gode adgangsforhold i nærheden af vores nuværende forretningsadresse i Gravens, så kontinuiteten i vores drift ikke påvirkes negativt af en flytning, siger den administrerende direktør i Valtec.

Jan Garder er sikker på, at man tværtimod vil opleve en meget positiv effekt af, at de ansatte får markant bedre forhold at arbejde under.

Endelige tegning er ikke klar

Beslutningen er truffet, grunden købt og processen er gået i gang, og man har naturligvis en masterplan for projektet, men endnu er tegningen ikke "låst", for lige nu indhenter man input og ideer fra hele teamet, så helheden kan blive så god som mulig, skriver Valtec.

- Vi har valgt at involvere alle ansatte i en ide-generering for at sikre, at slutresultatet bliver så godt som muligt. Det forventer jeg mig faktisk en hel del af, slutter Jan Garder.

Valtra-specialisten Valtec i Gravens ved Kolding og Valtec Skanderborg er ejet af TBS Maskinpower. Valtec i Gravens er omdrejningspunkt i en separat forretningsenhed, der koncentrerer sig om salg og service af Valtra-traktorer i hele Midt-, Syd- og Sønderjylland.