Lyt til artiklen:

Ejendomsmægler styrker fagligheden med sammenlægning

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Navnet bliver fortsat Agriteam Bernt Villadsen ApS efter sammenlægningen pr. den 1. maj.

- Jeg har fået en fantastisk start som ejendomsmægler i Agriteam. I de godt tre år med Agriteam, kan jeg se at kombinationen af et stærkt brand og min egen meget praktiske erfaring som landmand virkelig bliver taget godt imod hos landmænd. Både landmænd som går med tanker om salg eller dem som vil købe. Jeg har selv været landmand frem til 2017, har prøvet at sælge mit eget landbrug - og det er erfaringer og viden der kommer til gavn i salgsprocessen, siger Bernt Villadsen, der fremadrettet er chef for begge afdelinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med Ib Bjerregaard får vi en fantastisk vidende ejendomsmægler på mælkeproduktioner og Bettina Sæderup er mæglerfagligt virkelig stærk, samtidig med at hun begår sig rigtig godt i sparringen med alle typer landmænd. Jeg ser frem til at Agriteam med denne sammenlægning kan blive en endnu tungere aktør på markedet, siger han.

Agriteam Bernt Villadsen ApS drives fremover med udgangspunkt i Randers, hvor administrationen er placeret. Bettina Sæderup er daglig leder på kontoret i Aars, Lars Jørgensen holder til i Kolind og Ib Bjerregaard kører ud fra sit hjem i Viborg, skriver landbrugsmægleren i en pressemeddelelse.

- Dermed styrker vi fagligheden, samtidig med at vi holder fast i at være helt lokale. Samlet er vi nu syv medarbejdere der udelukkende arbejder for at landmænd fra Horsens og nord på kan handle ejendomme på en sikker og ordentlig måde - og vi har altid gummestøvlerne med i bilen. siger han.