Lyt til artiklen:

Nye kræfter hos Landbrugsmæglerne

00:00
Hastighed: ???x
02:55

I mere end 22 år har Svend-Åge Bruun været tilknyttet Landbrugsmæglerne, og det skal han fortsat være - men nu i en ny rolle. På navneskiltet står der nemlig ikke længere indehaver af ejendomsmæglervirksomheden - det gør der til gengæld hos Christian Schulin-Zeuthen, som efter mere end ti år som landbrugsmægler overtager rollen som indehaver af virksomheden og dens ti medarbejdere.

Det skriver Landbrugsmæglerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Christian har været en essentiel del af Landbrugsmæglerne i mange år, og jeg er glad for, at det er én, der kender virksomheden indefra, som tager over og kører videre, fortæller Svend-Åge Bruun.

Beslutningen om ejerskifte har været undervejs i nogle år, og derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at det er Christian Schulin-Zeuthen, valget er faldet på. Med sine mange års erfaring inden for salg og vurdering af landbrugsejendomme og god opbakning både internt og eksternt i virksomheden begynder der nu en ny tilværelse som selvstændig.

- Det er et stort spring for mig personligt, og jeg glæder mig rigtig meget til opgaven. Jeg har heldigvis mærket stor opbakning både fra medarbejderne og fra kunderne, udtaler den nye indehaver.

Udvikling i trygge rammer

Med nye kræfter på posten hos Landbrugsmæglerne kommer der også fokus på udvikling. Ifølge Christian Schulin-Zeuthen ligger der en naturlig opgave omkring en stigende digitalisering og krav om dokumentation. Men værdisættet forbliver intakt og i tråd med den succesfulde linje, der kendetegner Landbrugsmæglerne.

- Vi har allerede nogle værdier, som er et godt fundament. Det handler om tillid, kvalitet og høj moral. Det er altafgørende, at kunden ved, at det hele foregår på en ordentlig og troværdig måde, siger Christian Schulin-Zeuthen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Medarbejderne udgør stadig det stærke team. For både Christian og Svend-Åge har det været vigtigt, at kunderne fortsat kan mærke den tillid og tryghed, som karakteriserer Landbrugsmæglerne.

- Vi fortsætter det professionelle arbejde. Der er to, der har byttet stol, men vi har samme værdier, siger Christian Schulin-Zeuthen.

Nye roller

Svend-Åge Bruun fortsætter som mægler i teamet, og med sin nye rolle ser han frem til at have endnu mere tid til kunderne. Og hvis der er behov for et råd fra den tidligere ejer, er han også behjælpelig - men kun hvis han bliver spurgt:

- Nu får jeg mere tid til kunderne, hvilket jeg glæder mig til. Jeg har fuld tillid til Christian, og hvis der er noget, jeg skal bidrage med, så skal jeg nok gøre det - men jeg behøver ikke at stå midt i rampelyset.

Også for den nye indehaver er der masser af se frem til med overtagelsen af Landbrugsmæglerne:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har det rigtig godt med at overtage en ledelsesrolle, samtidig med at jeg stadig kan agere ude i markedet. Så jeg er faktisk i den heldige situation, at jeg glæder mig til det hele.