Abonnementsartikel

Amerikanske Rayco er klar med en ny model til den omfattende serie af kraftfulde stubfræsere. Maskinen er brugervenlig og er derfor udstyret med joystick, der gør håndteringen let.

Rayco RG 1645, der kan ses på Agromek i november, er forsynet med firehjulstræk og twinbaghjul, der bevirker, at det er muligt at komme frem, selv på mudrede og meget ujævne underlag. Selve fræserhovedet er monteret på en svingarm med aktionsradius på halvanden meter

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Maskinen er udstyret med 44 hk Kubota turbodieselmotor og to joysticks, hvor det ene styrer fremdriften, mens det andet styrer fræserhovedet.

Motoren er placeret centralt, tæt på chassisrammen. Det giver maskinen maksimal stabilitet og gør, at al motorkraften kan koncentreres omkring fræserhovedet.

- Den nye model kan anvendes til alle typer af stubfræsningsopgaver, og den henvender sig derfor til professionelle med meget alsidige behov. Maskinens kraft er samlet i en kompakt og let håndterbar enhed. siger direktør Lau Toxværd-Larsen fra Interforst, der forhandler Rayco i Danmark.

Totalvægten for Rayco 1645 er cirka 1.100 kilo, mens længden er 3,45 meter og bredden er 116,8 cm med twinhjul. Uden twinhjul er bredden 87,6 cm.