Lyt til artiklen:

Grammer og Granit Parts udvider samarbejde

00:00
Hastighed: ???x
01:03

Abonnementsartikel

Grammer der er den førende producent af sæder til entreprenørmaskiner, traktorer, erhvervskøretøjer, lastbiler, busser og tog har indgået et tættere samarbejde med Granit Parts som deres autoriseret aftermarket-salgspartner.

Dette strategiske aftermarket samarbejde vedrører hele det europæiske område. Det betyder, at Granit Parts som distributør dækker områderne landbrug, kommunal teknik, entreprenørmaskiner, erhvervskøretøjer, gaffeltruck samt skov-, have og park, skriver Granit Parts i en pressemeddelelse.

Med dette direkte samarbejde mellem Granit Parts og Grammer AG opnår de to traditionelle virksomheder, en endnu større markedsindtrængning på alle forretningsområder samt en endnu bedre og hurtigere service til kunderne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Samarbejdet mellem de to virksomheder vil gøre det muligt for kunderne, at blive endnu bedre forsynet med produkter fra Grammer AG i fremtiden. Derudover profiterer vore kunder også af en den øgede udveksling af informationer mellem de to virksomheder, i forhold til reparationer og individuelle ombygninger.