Lyt til artiklen:

Sivertsen får de første Boomer-modeller hjem

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Abonnementsartikel

New Holland-importøren har hentet flere modeller af Boomer-traktorserien til det grønne segment hjem.

I august sidste år præsenterede Sivertsen A/S og New Holland Danmark den nyeste generation Boomer-traktorer under Have og Landskab. Og nu har importøren fået de første modeller hjem.

- Vi har såmænd også solgt de første. Serien består af syv modeller -med kabine eller Rops. Fra 35 til 57 hk leveres med fabriksmonteret kabine, og de to mindste kan vi levere med eftermonteret kabine, fortæller sælger Martin Jensen fra Sivertsen A/S.

I Danmark markedsfører Sivertsen A/S sammen med Lyngfeldt A/S fem modeller - to med Rops og tre med kabine.

- Vi har valgt disse, da de repræsenterer et godt match til det danske marked, vi lagerfører disse og supporterer alle danske New Holland-forhandlere, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Boomer-serien fra New Holland består af kompakte, manøvredygtige og alsidige maskiner, som især er rettet mod anlægsgartnere, boligselskaber og kommuner.

- Alle Boomer-traktorer tilbydes med hydrostatiske transmissioner. Fra Boomer 35 og op har de automatisk motorgas i pedalerne. Det gør dem perfekte til slåning, transport og andre opgaver som for eksempel fejning, snerydning og generel vedligeholdelse, tilføjer Martin Jensen.

Boomer har, hvad New Holland kalder komfortkabine med meget udstyr og et stramt moderne, ergonomisk design. Listen med udstyr omfatter klimaanlæg, bagrudevisker, bag- og sideruder, der kan åbnes, forberedt til radio, sæde med høj komfort, ergonomisk side-konsol, lavt støjniveau samt et rigtig godt udsyn. Og så er alle traktorerne med Stage V-dieselmotorer.