Lyt til artiklen:

Terrasem-serien opdateres med bredere såmaskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Der er mange faktorer der spiller ind under såning: Det optimale såtidspunkt afhængigt af udsædstypen, varigheden af soltimer, og temperatur. Disse vejrafhængige tidspunkter bliver stadig kortere og kortere, så effektive højkapacitets såning er afgørende. Den nye Terrasem såmaskine fra Pöttinger opfylder kravet til effektiv og højkapacitets-såning med V 8000 og V 9000 modellerne, skriver Pöttinger i en pressemeddelelse.

Terrasem - den nye generation

Den nye halvbugserede såmaskine er nu tilgængelig i otte og ni meters versioner, der kan kundetilpasses til at håndtere alle typer jord- og arbejdsforhold. Takket være discharvesektionen, der er den mest populære jordbearbejdningstype, Terrasem såmaskinen er ideel til direkte såning. Bølgeformede disc's er tilgængeligt ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Classic versionen uden jordbearbejdningssektion er en imponerende letkørt version til forberedte såbede. Med deres store arbejdsbredde, høj arbejdshastighed er mulig samtidig med den mest præcise sådybde.

Udsåning med høj præcision

Udmadersystemet er designet til højest mulig præcision, og sikrer at præcist den rigtige mængde doseres i alle typer såsæd. Terrasem v 8000 D og V 9000 D er udstyret med to udmadere som standard, og har en korntank på 5.600 liter. Såmængde fra 1,5 kg til 420 kg er mulige ved 12 km/h, og kan let justeres fra førersædet.

Enkelt, dobbelt eller sammensåning er muligheder for at sikre perfekt resultat. Optimeret til forskellige jord- og arbejdstyper og sædskifte, er det muligt at variere imellem forskellige opsætninger:

Såning.

Såning med gødning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Såning med to forskellige typer såsæd.

Tilføjelse af endnu en komponent, ved at benytte Terrasem Z modeller med gødningsudstyr.

Pöttinger beviser også deres ekspertise ved digitalisering på den nye Terrasem modeller, ved at gøre dem AgriRouter kompatible.