Lyt til artiklen:

Agro Partnere donerer 100.000 kroner til hjælp i Ukraine

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Abonnementsartikel

Agro Partnere har sendt 100.000 kroner til Røde Kors. Pengene skal bruges til humanitære indsatser og hjælp af civile ofre i Ukraine.

Indkøbsselskabet Agro Partnere har sendt 100.000 kroner til Røde Kors til humanitære indsatser og hjælp af civile ofre i Ukraine.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er første gang selskabet yder en sådan form for støtte, og ifølge adm. direktør Viggo Rask er det en hel naturlig beslutning i den nuværende tragiske situation.

- Det er på alle måder forfærdeligt og ubærligt, hvad Ukraines befolkning går igennem. Og selvom vores bidrag blot er et ydmygt forsøg på at hjælpe og støtte, hvor vi kan, håber vi, at vi kan være med til at gøre en forskel. Det, der sker disse dage i Ukraine, og resultatet deraf, er så betydningsfuldt for hele verden, og vi har alle meget at kæmpe for. Vores solidaritet og vores sammenhold har aldrig været vigtigere, ligesom vores værdier forpligter os til at handle, udtaler Viggo Rask og fortsætter:

- I vores aktionærkreds er der ansat rigtig mange medarbejdere fra Ukraine, så vi har krigens rædsler med de mange menneskelige tragedier helt inde på livet.

Agro Partnere A/S er et indkøbsselskab, der foretager og koordinerer indkøb for selskabets aktionærer bestående af landbrug over hele landet. Den primære omsætning er korn, soja, vitaminer, mineraler, gødning og planteværn. Selskabet har kontor i Kolding.