Lyt til artiklen:

40 år som økonomikonsulent

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Økonomikonsulent Anders Bech, Buddumvej, Als, kunne den 1. marts fejre sit 40-års jubilæum i Agri Nord.

Det skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Anders Bech har arbejdsplads på kontoret i Aalborg, og hans primære arbejdsopgaver er at udarbejde budgetter, årsrapporter og skatteregnskaber. Han har alle typer af landbrug og såvel store som små bedrifter i sit kundekartotek, lyder det.

Anders Bech er uddannet landbrugstekniker på Vejlby Landbrugsskole. Inden han fik sin faste gang på Aalborg-kontoret i 1982, var Anders i praktik i Agri Nords tidligere afdeling i Hadsund.

Under uddannelsen mødte Anders Bech sin kommende kone, der efterfølgende fik arbejde i Hobro og omegns landboforening, før det smeltede sammen med Agri Nord i Aalborg. Sidenhen arbejdede parret på henholdsvis Hobro- og Aalborg-kontoret - begge som økonomikonsulenter.

I begyndelsen af sin ansættelse havde Anders Bech sin plads på det, der i dag er direktørens kontor, men siden er økonomiafdelingen rykket lidt længere ned ad gangen.

Anders Bech bor på en gård i Als ved Hadsund sammen med sin kone. Her bruges fritiden som deltidslandmand på gården, hvor marken med korn og raps skal passes. Parret har to voksne børn, og Anders og hans kone har netop tilføjet en ny titel til CV'et, da de er blevet bedsteforældre til det første barnebarn. Begge børn er arveligt belastede, siger jubilaren, da de også arbejder inden for økonomi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Anders Bech er arbejdsom, og han er respekteret og vellidt blandt både kolleger, medlemmer og kunder. Han er meget loyal og i det hele taget en god kollega, lyder det afsluttende i meddelelsen.

Jubilæet fejres internt i Agri Nord til juni.