Lyt til artiklen:

En bred pallette af ydelser sikrer Sagro et godt overskud

00:00
Hastighed: ???x
02:06

På trods af turbulente vinde med blandt andet corona og svingende råvarepriser, endte 2021 med at være et ganske godkendt år for rådgivningsvirksomheden Sagro, der ender med 14,5 mio. kr. på bundlinjen.

Det skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- På trods af tilbagegangen af antallet af landmænd på landsplan, er vi lykkedes med at ramme et stykke over budgettet. Det skal helt sikker tilskrives vores dygtige rådgivere, som flere landmænd både indenfor og udenfor vores kerneområde har fået øjnene op for, siger Torben Jensen, der er administrerende direktør hos Sagro.

Spiller hinanden stærke

Overskuddet kan dog ikke tilskrives en strøm af nye kunder, men skal derimod findes i den brede pallette, som virksomheden tilbyder.

- Sagro og vores datterselskaber udvider hele tiden paletten af ydelser, og flere og flere nuværende kunder vælger at lade sig rådgive "full-line" af Sagro og datterselskaberne. Vores rådgivere er blevet rigtig gode til at spille hinanden stærke på tværs af organisationen, og det afspejler sig nu på resultatet, siger han.

De områder, som har set en betragtelig vækst, er bl.a. økologi, IT, salg af landbrugsejendomme, juridiske ydelser og også en del landmåler arbejde har vundet frem.

Tilfreds formand

Formanden for Sagros bestyrelse, Sven Agergaard, glæder sig over, at medlemmerne endnu engang kan trække et stort overskud ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er imponeret over, at Sagros medarbejdere endnu en gang har kunnet arbejde og yde den service, vi som landmænd efterspørger, selvom der også i år har været covid-19 og lock downs, siger han.

- I ejerforeningerne bag Sagro driver vi et stort lands- og lokalpolitisk arbejde til gavn for landbruget produktionsvilkår, således der tages hensyn til både miljø, klima og økonomi. De ekstra ressourcer kommer til at bidrage direkte til det arbejde, siger Sven Agergaard og fortsætter:

- Vores ejerforeninger kan i gennemsnit reducere medlemskontingentet med 3.000 kr. pr. medlem og dermed bliver medlemmerne tilgodeset.