Lyt til artiklen:

Kuhn udvider Merge Maxx pickup serien med en ven i fronten

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Kuhn har haft deres bagmonterede Merge Maxx pickup rive i programmet siden vi så den i 2017, og den nye frontmonterede bygger på det samme og lidt mere.

Kuhn beskriver, at deres designet er til at producere foder med lavest muligt indhold af sand og urenheder, hvor en afgrøde med få urenheder og sten er vigtigt, både for at opnå høj foderkvalitet men ikke mindst med henblik på at reducere driftsomkostningerne på snitteren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pick-up riven sikrer kvalitetsgrovfoder

Se også:

Pick-up riven sikrer kvalitetsgrovfoder

Opbygningen

Selve båndet er tre meter bred, og kan levere afgrøden på en eller to sider, da båndet er delt op i to, så chaufføren selv kan bestemme, hvad der er mest optimalt i forhold til afgrøden og det efterfølgende køretøj. Pickup riven er også en god løsning til effektivt at vende store skår, så de tørrer hurtigere.

Pick-uppens størrelse, skårrullen og skårbøjlen optimerer opsamling af afgrøden. Alt efter afgrødemængden på marken vil skårrullen og skårbøjlen selv rette op/ned positionen for at sikre flowet over på båndene.

Via et kugleled kan terrænets ujævnheder følges +/- 10%. For at sikre stabilitet ved vending på forageren samt under transport, låses pendulophænget automatisk når maskinen hæves.

Skriver Kuhn i en pressemeddelse.

rich-media-3
Fra traktorens kabine kan chaufføren justere og tilpasse arbejdspositionen, båndets hastighed og skårets placering. Foto: Pressefoto.