Lyt til artiklen:

Stor interesse for Fendt pilotkurser

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Abonnementsartikel

I alt 258 kursister har været igennem en intens kursusdag med teori og praktik, eller venter på at komme af sted.

Alle kan køre Fendt, men de fleste kan få lidt mere ud af det, efter en dag på pilotkursus, påstår Fendt-forhandler TBS. Og med det afsæt har man inviteret Fendt chauffører fra Jylland og Fyn på en række kurser. Tilslutningen har været stor, så der er nok noget om snakken. I alt 258 kursister har været igennem en intens kursusdag med teori og praktik, eller venter på at komme af sted.

Det er ikke første gang TBS afholder pilotkurser. Faktisk er det nærmest blevet en tradition, for de første kurser fandt sted i 2006. I år han man valgt at invitere til tre forskellige kurser, for chaufførerne kommer med vidt forskellig baggrund og har for øvrigt også forskellige terminaler til rådighed, når de er hjemme på bedriften, skriver Fendt i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Online-dokumentation af udført arbejde

Bag kurserne står produktspecialist Gert Jensen, TBS. Han glæder sig naturligvis over fremmødet og den tætte dialog med kunderne.

- Det er ikke altid, vi som traktorfolk helt er opdateret om hvilke ting, der rører sig i kundernes hverdag. I år har der f.eks. været mange spørgsmål om præcisionsdyrkning og mulighederne for sikker dokumentation i forbindelse med gradueret gødskning, så man med sindsro kan udnytte 11:1 reglen, som kursisterne har lært mig, det hedder, siger den erfarne produktekspert og kursusleder.

Han har i øvrigt også kunnet konstatere at der ikke er mange Fendt piloter, der er klar over at langt de fleste traktorer fra tiden efter 2011 kører med terminaler, der kan "tale" sammen med Seges CropManager via skyen.

Det giver store fordele når man f.eks. henter data fra Seges-systemet eller afleverer f.eks. data for gradueret gødskning retur direkte fra traktorerne.

- Det må vi blive bedre til at fortælle, for dét giver arbejdslettelser og reducerer risikoen for at oplysningerne går tabt via manuelle overflytninger af data mellem traktor og Seges CropManager, siger han.