Lyt til artiklen:

Semler Agro rykker administration tættere på E45

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Organisationen bindes tættere sammen med de nye tiltag, siger den nye direktør. Lars Beck.

I næste måned rykker maskinhandlen en lang række administrative funktioner til Kolding, hvor ejendommen tæt ved E45 skal være ny base for 20-25 medarbejdere, skriver Semler Agro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye kontor er klar til indflytning i løbet af marts og kommer til at huse flere af Semler Agros funktioner på tværs af organisationen. Det nye samlingspunkt er et led i en ambition om at sætte mere fart på den eksisterende strategi hos maskinhandlen og skal være med til at strømline virksomhedens services både internt og mod kunderne, siger administrerende direktør Lars Beck.

- Det er et vigtigt skridt mod at skabe ét samlet Semler Agro. Det har været en prioritet, siden jeg tiltrådte i december. Vi er på rette vej, og nu er tiden inde til at tage hul på næste step af strategien og integrationen. Det kræver, at vi samler de mange kompetencer, vi har i organisationen og udnytter synergien til at blive en endnu bedre partner for vores kunder, siger Lars Beck.

Kundefokuseret fremtid

Ifølge direktøren skal Semler Agro arbejde med samme metoder mod et samlet mål, uanset hvor i landet man arbejder fra. Det er en fremtidssikring af Semler Agro, der skal gøre virksomheden mere kundefokuseret.

- Verden ændrer sig, det samme gør vores branche, og vi skal følge med. Det handler i bund og grund om, at vi ruster os til fremtiden. Med en klar ambition om at være landbrugets foretrukne samarbejdspartner skal vi både være tætte på vores kunder og strømlinede i organisationen, siger Lars Beck.

Nye kræfter

Som en del af de strukturelle ændringer i Semler Agro henter maskinhandlen nye kompetencer til organisationen. Landbruget er under transformation, og det kræver nye måder at arbejde på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en branche, der udvikler sig med stor hast, og vi skal fortsat investere i udviklingen af vores forretning. Derfor kommer vi både til at byde nye kompetencer velkommen og sige farvel til nogle. Det er en langsigtet beslutning, der skal sikre fortsat vækst og vores stærke position på markedet og gøre os endnu mere standardiserede og digitale i vores arbejdsgange, siger Lars Beck.

Semler Agro er sammen med datterselskabet Herborg Smede- & Maskinforretning en landsdækkende maskinforhandler, der beskæftiger omkring 250 medarbejdere som arbejder ud fra 14 værksteder inklusiv en underforhandler på Bornholm samt fra 80 rullende værksteder i form af servicebiler.