Lyt til artiklen:

M6-serien er landet: Kubota lancerer ny traktor i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
02:00

I 2020 annoncerede Kubota deres nye M6002 traktor serie, der nu introduceres på det danske marked. Traktorserien består af alsidige traktorer i klassen 120-140 hk, og designet som det perfekte match til de blandede opgaver på eksempelvis husdyrsbedrifter, deltidsbedrifter, specialafgrøder, den grønne sektor og i industrien.

Det skriver Nellemann Machinery, som importerer Kubota, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en kompakt og agil traktor, vi får på markedet, med en bomstærk 4-cylindret motor på 6,1 liter. Motoren leverer overlegent moment samtidig med at den holder en fornuftig brændstoføkonomi. Dens størrelse og styrke gør den velegnet for mange forskellige kunder som deltidslandbrug og kommuner, og særligt tror vi på, at den vil gøre sig godt på bedrifter med husdyr, fortæller Kristian Refnov, direktør i Nellemann Machinery og fortsætter:

- Det er en topmoderne traktor i den velkendte Kubota-kvalitet. Designet af traktoren gør den særdeles egnet til læsseopgaver, med godt udsyn, snæver venderadius, 8 trins powershift og Kubotas Express Restart, der muliggør komplet nedbremsning uden brug af kobling.

Som noget helt unikt for Kubota leveres traktoren med Bi-Speed turn, der ved snævre vendinger aktiverer en funktionen der nedsætter venderadiussen markant, ved at lade den kraftige foraksel trække mere.

M6-kabinen er indrettet ergonomisk og med fokus på komfort og udsyn, hvor blandt andet soltaget øger udsynet til frontlæsseren. Tilvælges frontlæsser kan denne betjenes via traktorens joystick uden eftermontering af ekstra udstyr. Frontlæsserredskaber kan ligeledes kobles til og fra uden at forlade kabinen.