Lyt til artiklen:

Fuldt hus til LandboNords landbrugskonference

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Der var fyldt helt op i hallen i Vrå, da der skulle afvikles årets Landbrugskonference med LandboNord. Her kunne de deltagende blive opdateret med over 250 analyseret landbrugsregnskaber til landets største regnskabsanalyse, visioner for erhvervet og den aktuelle landbrugspolitiske situation. Der var fri mulighed for at fordybe sig i konklusionerne og få inspiration til nye initiativer.

- Vi er utrolig glade for at kunne afvikle vores konference fysisk, og ikke mindst for at opleve den store opbakning, vi har fået, siger administrerende direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Massere af faglige indslag

Udover en række faglige indlæg blev deltagerne også opdateret på de landbrugspolitiske fronter med indlæg fra, kvæg, svin, økonomi og planter, samt fra Landbrug & Fødevarers formand Søren Søndergaard.

- På trods af den økonomiske situation, som presser flere landmænd i øjeblikket, så er der grund til optimisme - for vi gør det godt i landbruget, og der er en villighed til at arbejde videre med nye tiltag, så vi kan forbedre os endnu mere, siger Formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling.

Dagen blev afsluttet med et oplæg fra stifter af Coolshop, Jacob Risgaard, som inspirerede deltagerne med sin historie om blandt andet at turde kaste sig ud i projekter, som ikke alle får succes.