Lyt til artiklen:

Frøkoncern er vokset ud af sine rammer

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Frøkoncernen DLF er vokset ud af sit nuværende hovedkontor i Roskilde, og valget er faldet på en grund, der er placeret i grønne omgivelser i området Kildedal Bakke i Egedal Kommune med nær adgang til S-tog og motorvej, skriver DLF i en pressemeddelelse.

CEO i DLF, Truels Damsgaard, glæder sig til at frøkoncernen får bedre rammer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- DLF har gennem en årrække haft en stor vækst, og som global virksomhed har vi behov for mere moderne og tidssvarende faciliteter for vores medarbejdere. Vi har igennem flere år været på udkig efter en ny placering med mere plads og bedre rammer, og det nye domicil er en del af en strategi om at skabe en attraktiv og bæredygtig arbejdsplads, der understøtter vores fælles værdier i koncernen, siger Truels Damsgaard.

- Vi finder, at Egedal som en grøn kommune er et godt match til vores grønne virksomhed, og vi sætter pris på det konstruktive samarbejde og den gode dialog, vi har med kommunen. Vi har i vores valg af byggegrund også lagt vægt på en god infrastruktur og nem adgang til offentlig transport, og placeringen lige op ad Kildedal S-togstation i Smørum med hurtig adgang til motorvejsnettet gør Kildedal Bakke til det ideelle hjemsted for os, siger han.

Omkring 100 medarbejdere får deres daglige gang i DLFs nye domicil i Egedal Kommune.