Lyt til artiklen:

Brdr. Toft udvider med Kubota

00:00
Hastighed: ???x
02:41

Brdr. Toft Maskinforretning er i gang med en positiv udvikling, som blandt andet har betydet flytning af maskinforretningen fra Sabro til større faciliteter i Hammel, hvor der er muligheder for yderligere udvikling af forretningen.

Brdr. Toft Maskinforretning, eller sprøjtespecialisten, som man også er kendt som, har i et stykke tid ønsket at tilføje en gren mere til virksomheden, hvilket nu er lykkes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver maskinforretningen i en pressemeddelelse.

I den forbindelse har Brdr. Toft Maskinforretning , Nellemann Machinery og Kverneland Group Danmark indgået en forhandleraftale om hele Kubota´s program indenfor traktorer og landbrugsredskaber. Brdr. Toft er tillige forhandler af Kubota minilæssere og -gravere.

- Kubota er jo kendt for god kvalitet og da vi har søgt efter produktprogram af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, passer Kubota perfekt til vores forretning. Det giver en god synergi med en bedre udnyttelse af virksomhedens ressourcer hen over året. Samtidig har vi efter flytningen til Hammel oplevet en stigende efterspørgsel fra lokale kunder til både nye produkter samt servicering af eksisterende, siger Karsten Sørensen fra Brdr. Toft og forsætter:

- Den høje kvalitet er et kendetegn ved Kubota, og med introduktionen af den nye traktor serie M6 er vi med fra starten på en ny serie - det er altid en fordel. Ligeledes er den nyeste M7-serie lige begyndt at lande på det danske marked. Så vi er klar i startboksen på et spændende race, slutter han.

Kristian Refnov fra Nellemann Machinery, som er importør af Kubota traktorer og vej/park maskiner, er også glad for det nye samarbejde

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er glade for at få Brdr. Toft med ombord på den rejse, vi er på med Kubota. Brdr. Toft og vi er et rigtigt godt match. Brdr. Toft har igennem mere end 50 år opbygget en loyal kundeskare, de nu kan levere en bredere vifte af muligheder til. Startskuddet med Brdr. Toft bliver introduktionen af Kubota's nye M6-traktor til det danske marked, en model der kommer til at gå rigtigt fint i hånd med den kundegruppe Brdr. Toft servicerer i det østjyske, siger Kristian Refnov.

Jørgen Mortensen fra Kverneland Group Danmark A/S er ligeledes meget tilfreds med forhandleraftalen.

- Brdr. Toft er en meget velrenommeret virksomhed, der har eksisteret i mange år og er kendt for en høj service og faglighed. Med Kubotas redskabsprogram vil Brdr. Toft have mange muligheder i markedet, både til den professionelle landmand og til deltidslandmanden. Programmet er bredt og dækker de flestes behov, siger han.