Abonnementsartikel

Sidste dag i Minkkommissionen blev markeret med en folkelig protest udenfor retten og indenfor var rigspolitichef Thorkild Fogde i den varme stol.

Siden den 7. oktober har der været en fast trafik til og fra Retten i Frederiksberg, når toppen af det demokratiske Danmark har skullet forklare sig foran Minkkommissionen for at finde ud ad, hvem der besluttede hvad i forbindelse med regeringen Mette Frederiksens beslutning om at alle danske mink i Danmark skulle aflives. En ordre, der blev givet uden at der var hjemmel i lovgivningen til den.

Politiet var fra første færd medvirkende til at føre ordren ud i livet, og for at svare på, hvordan politiet kunne medvirke til en aktion, der ikke var lovhjemmel til, var rigspolitichef Thorkild Fogde den 28. januar indkaldt til afhøring i Minkkommissionen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.