Abonnementsartikel

Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Fur, ville ikke nøjes med en ordre om at aflive alle mink på et pressemøde, han krævede en skriftlig ordre fra regeringen top, men fik endnu et pressemøde.

Minkformanden blev efter Mette Frederiksen ordre om aflivningen af alle mink kimet ned af urolige medlemmer, medier og udenlandske eksperter, der stillede kritiske spørgsmål om det faglige grundlag for beslutningen.

- Flere og flere stiller spørgsmål til beslutningen om baggrunden for at aflive alle mink. Vi har brug for en klar skriftlig melding fra øverste sted i regeringen. Enten skal vi tage en pause fra aflivningerne, indtil lovgivningen er på plads, eller så skal vi have ordren på skrift: Alle mink skal aflives, også avlsdyrene, sagde Tage Pedersen under afhøringen i Minkkommissionen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.