Lyt til artiklen:

Rådet for Grøn Omstilling skal have ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Rådet for Grøn Omstilling skal have ny direktør. Efter fire år på posten stopper Claus Ekman 1. maj.

Det skriver Rådet for Grøn Omstilling i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det har været fire fantastiske år, hvor jeg har lært enormt meget - både fagligt, ledelsesmæssigt og menneskeligt. Sekretariatet er et enormt stærkt fagligt team, som vinder mange sejre i den grønne sags tjeneste, og jeg er stolt af at have været en del af holdet, siger afgående direktør Claus Ekman.

- Da jeg startede som direktør, stod rådet over for en række store forandringer. De er nu gennemført, og vi har udviklet os til et bedre og mere nutidigt brand. Det er også lykkedes os at sikre en rimelig økonomisk base de kommende par år, og derfor mener jeg, at det er et godt tidspunkt at give den grønne stafet videre.

I Rådet for Grøn Omstillings bestyrelse er man også glad for den udvikling, som Claus Ekman har stået i spidsen for.

- Rådet for Grøn Omstilling har de seneste fire år været igennem en større modernisering med Claus ved styrepinden. Vi er blevet en mere moderne organisation og har fået nyt navn, samtidigt med at vi har fastholdt vores solide faglige fundament og rolle som meningsdanner i debatten, siger Tue Damsø, forperson for bestyrelsen i Rådet for Grøn Omstilling.

- Derfor vil jeg også gerne takke Claus. Ikke mindst for den store indsats, men også fordi han giver rådet videre i topform. Vi går nu i gang med en proces for at finde en afløser og sikre en fortsat stærk indsats for den grønne sag.