Lyt til artiklen:

Sagro rykker succesfuldt koncept til Billund

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Abonnementsartikel

Sagro rykker populær aftenkongres til Billund.

Den såkaldte aftenkongres er et afprøvet og velkendt koncept, som rådgivningsvirksomheden Sagro har afholdt i Aulum i mange år. Senest i december 2021, hvor godt og vel 150 gæster besøgte kongressen.

Nu rykker Sagro konceptet til Billund.

Det skriver Sagro i en pressemeddelelse.

- Vi ved, at vores medlemmer og kunder sætter stor pris på arrangementet, så nu har vi besluttet at udvide konceptet, så vores sydlige medlemmer får mulighed for at deltage, uden at skulle bruge timevis på transport, siger Hans Jeppe Andersen, der er chef for Planter & Miljø hos Sagro.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kongressen adresserer de udfordringer, planteavleren står overfor i fbm. implementering af den grønne omstilling i landbruget samt konsekvenserne og mulighederne i den meget omtalte CAP-reform.

To-delt kongres

Aftenen kommer til at foregår i to blokke, hvor første blok henvender sig bredt til planteavlere - her er emnerne græsprotein, miljø, vådområder og aktuelt på regelområdet lige nu.

Robert Mouritsen, der er råvareansvarlig hos Biorefine Danmark A/S er blandt oplægsholderne, og han vil blandt andet fortælle om produktionen af græs protein, samt mulighederne for at blive leverandør.

Efter kaffen bliver deltagerne delt op i fire spor, hvor der er fokus på salgsafgrøder, grovfoder, økologi samt natur, vildt og skov.

Møde kollegaerne

Når de faglige indlæg er færdige kl. 22.00, inviterer Sagro på en forfriskning og en snak under afslappede forhold.

- Inden vi ved af det, er det vækstsæson, så det er nu, man skal ud og have de sidste faglige input - og så er det jo altid rart at få hilst på kollegaerne ikke mindst, siger han.