Lyt til artiklen:

Mæglerfirma skifter navn og udvider markedsområde

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Abonnementsartikel

Fra 1. januar skiftede THYmæglerne navn til Fjordland Mægler

THYmæglerne skiftede navn til Fjordland Mægler pr. 1. januar 2022 og er fremover en naturlig særskilt ejendomsmæglerforretning ejet af Fjordland.

Det skriver Fjordland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Navneskiftet og fusionen betyder også en udvidelse af markedsområdet for Fjordland Mægler, som fremadrettet også kommer til at omfatte salg af landbrugsejendomme i lokalområderne omkring Skive og Lemvig. Fjordland Mægler har et erfarent team af både ejendomsmæglere og sagsbehandlere og sælger alle typer af ejendomme.

- Vi har selvfølgelig stadig fuld fokus på salg af alle boligtyper i vores eksisterende område, lyder det fra Ole Sand, der er daglig leder af Fjordland Mægler.

Fjordland Mægler udvider derfor holdet med Michael Kampp Mortensen, som har et indgående kendskab til salg og vurdering af alle typer landbrugsejendomme i Nordjylland. Han er blandt andet uddannet landmand og landbrugstekniker og har derudover også en baggrund fra bankverdenen.

- Salg af landbrug kræver indsigt, netværk og bredest mulig adgang til den rigtige køber. Desuden skal vi tænke ud af boksen og finde kreative løsninger for at komme godt og trygt i mål med salget" fortæller Michael Kampp Mortensen, der startede hos Fjordland Mægler 3. januar 2022.

- Gennem årene har jeg opbygget et stort netværk indenfor landbrugserhvervet, som jeg meget gerne vil lade komme sælger til gode, fortsætter han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fjordland er en fusion af LandboThy, Landboforeningen Limfjord og Lemvigegnens Landboforening, og blev en realitet i juni 2021 da medlemmerne på generalforsamlingerne stemte for en fusion af de tre landboforeninger.