Lyt til artiklen:

Agco køber Appareo Systems

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Abonnementsartikel

Agco har købt amerikanske Appareo Systems, der specialiserer sig i udvikling af blandt andet kunstig intelligens.

Der oprustes på teknologifronten i Agco. Kort før jul kunne koncernen, der ejer Fendt, Massey Ferguson og Valtra, oplyse, at man har opkøbt den amerikanske teknologivirksomhed, Appareo Systems.

Det fremgår i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Appareo Systems har base i North Dakota i USA og specialiserer sig i forskning, udvikling, design og produktion af blandt andet kunstig intelligens.

Blandt andet har firmaet leveret løsninger indenfor kommunikation, overvågning, sporing og kontrol i landbrugs- og flybranchen.

- Appareo har udviklet en organisation i verdensklasse med exceptionelle evner til at løse meget komplekse kundeproblemer inden for nye teknologiområder, sagde Eric Hansotia, Agcos formand, præsident og administrerende direktør, ifølge pressemeddelelsen.

- Vi ser Appareo som en fantastisk tilføjelse til at understøtte levering af smarte løsninger af høj kvalitet til vores landmænd for at maksimere både deres brugeroplevelse og rentabilitet. Tilføjelsen af Appareo forbedrer vores portefølje, mens vi følger vores strategi om at levere avancerede teknologiske løsninger til landmænd rundt om i verden.

Agco skriver endvidere, at man regner med at handlen er helt afsluttet i løbet af januar.