Lyt til artiklen:

Mollerup Mølle ansætter ny salgschef til svinefoder i Nordjylland

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Da kalenderen skiftede fra 2021 til 2022, har Mollerup Mølle ansat Morten Jessen som salgschef for svinefoder i Nordjylland.

Det skriver Mollerup Mølle i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Morten Jessen, der er 48 år, er udlært hos Hedegaard Agro, og han har efterfølgende været ansat i virksomheden i 28 år heraf de seneste ti år som områdeleder for Hedegaard i Vendsyssel med base i Brønderslev og Øster Vrå.

- Ansættelsen af Morten Jessen sker som et led i Mollerup Mølles øgede aktiviteter i Nordjylland, siger Søren Rathcke, bestyrelsesformand for Mollerup Mølle.

- Gennem de senere år har vi støt øget vores markedsandel år for år i Nordjylland, hvilket vi er meget opsatte på at fortsætte. Der er mange effektive og stærke bedrifter i det nordjyske, hvorfor vi også intensiverer vores forretning i området. Vi er netop nu i gang med at opføre fire nye lagerhaller på i alt 8.000 kvadratmeter på en logistisk god placering på Aalborg Havn - haller som løbende bliver færdigbygget i løbet af 2022.

- Med dette tiltag øges vores platform i området, både med hensyn til omsætning af foderråvarer, med også til hele den grønne platform - markafgrøder, såsæd, gødning og plantebeskyttelse, afslutter bestyrelsesformanden.