Abonnementsartikel

Formand for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, er utryg ved og kritisk overfor departementschefen i Statsministeriet, der bruger sætninger som: fej kujon om højtstående embedsmænd og ønsker at styrer deres udtalelser.

Alex Vanopslagh har sendt en byge af spørgsmål til statsminister Mette Frederiksen om hendes departementschefs rolle og tone i minksagen. Spørgsmålene er stillet gennem udvalget for forretningsorden UFO den 20. december.

- Jeg har stillet spørgsmål om Barbara Bertelsens ordvalg "nikke skalle", "fej kujon" etc., som der er kommet frem i forbindelsen med afhøringerne i Minkkommissionen til beskrivelse af Kåre Mølbak. Det er i Liberal Alliances øjne med til at undergrave tilliden og sætte spørgsmål ved sundhedsmyndighedernes uafhængighed, når en departementschef på den måde blander sig, siger formanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh til Maskinbladet.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.