Lyt til artiklen:

Ziegler har fundet sin første forhandler

00:00
Hastighed: ???x
02:31

Tyske Ziegler valgte pr. 1. november at ændre struktur, hvilket indebar, at man skar importørleddet væk og i stedet sælger direkte til forhandlere. Strukturændringen betød for Danmark, at John Madsen ikke længere skulle står for importen, og Allan Kristiansen overtog distributionen til Danmark.

Allan Kristiansen har siden 1. november været i færd med at finde forhandlere af Zieglers produkter, og pr. 1. januar 2022 kan Rytter Maskiner kalde sig forhandler af Ziegler redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ser rigtig meget frem til at sælge og servicere Zieglers redskaber, der har mange spændende produkter på programmet, siger Bjarne Rytter, indehaver af Rytter Maskiner.

Rytter Maskiner har forhandling af hele produktprogrammet fra Ziegler, der fremstiller flere redskaber til jordbearbejdning såsom discharver, dybdeharver, fjedertandsharver, øko-strigler, Cambridge-tromler med mere. Også pick-up'er, majsplukkeborde og skærebord til solsikke vil være at finde hos Rytter Maskiner i fremtiden.

- Jeg har allerede nu et udvalg af maskiner til at stå på pladsen, og et par demo-maskiner på vej hjem. For eksempel en Ziegler Raptor seks meter dybdeharve, der består af en disc-sektion, harvetænder til 35 cm arbejdsdybde og pakker, som vi glæder os til at vise frem.

- Ziegler har også 7,5 meter brede disc- og sortjordsnedfældere på programmet, som jeg tror kunne være rigtig interessante til det danske marked, på grund af deres kraftige opbygning og lave egenvægt, fortæller Bjarne Rytter.

Rytter Maskiner skal indtil videre sørge for salg og service i en del af region Midtjylland, samt region Nordjylland, og forventer på sigt at ansætte endnu en montør til at varetage serviceopgaverne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ziegler Danmark

- Jeg glæder mig rigtig meget til et godt samarbejde med Rytter Maskiner. Vi har solgt rigtig meget af Ziegler's produktprogram på Fyn, hvor der har været stor interesse på jordbearbejdningsprogrammet.

- Men som nogen før har skrevet - Fyn er for langt væk til at yde en god service og salg i resten af Danmark, derfor har vi valgt Rytter Maskiner i det nordjyske område, samt en del af Midtjylland som full-line forhandler. Det er måske et stort område, men vi ved, at Ziegler hellere vil have færre forhandlere, som brænder rigtig meget for vore produkter, fortæller Allan Kristiansen.

- Ved at forhandleren har direkte køb fra fabrik uden importørled, gør at Ziegler kan tilbyde vores produkter til en bedre og mere konkurrencemæssig pris.

Det næste stykke tid vil der blive præsenteret flere forhandlere.