Lyt til artiklen:

M. Poulsen/Løma bliver ny McCormick- forhandler

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Abonnementsartikel

Det sønderjyske maskinfirma M. Poulsen/Løma kan nu også tilbyde sine kunder McCormicks traktorer fra sine afdelinger i Løgumkloster og Bredebro.

Maskinfirmaet M. Poulsen/Løma er blevet forhandler af McCormick- traktorprogrammet.

Det skriver Helms TMT-centret i en pressemeddelelse.

Det sønderjyske maskinfirma, der også har en afdeling i Bredebro, har 35 medarbejdere, er i forvejen forhandler af en række landbrugsmaskiner og redskaber.

- Vi har nu fundet tiden inde til at også at kunne tilbyde vores stadigt større kundekreds en traktor til at spænde for - for nu at sige det på denne måde, lyder det fra Mogens Poulsen, indehaver af M. Poulsen/Løma.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Når vi har valgt McCormick som traktormærke, hænger det ikke mindst sammen med, at der er tale om traktorer er af en høj kvalitet, siger Mogens Poulsen.

- Selvom McCormick ikke hører til de store traktormærker herhjemme, så kender vi alligevel traktorerne godt. De er nemlig udstyret med velkendte kvalitetskomponenter som motor, bagtøj og foraksel, tilføjer den sønderjyske maskinhandler.

Trygt med en stærk importør

- I øvrigt føler vi os meget trygge ved at have importøren, Helms TMT-Centret, i ryggen som en stærk og kompetent samarbejdspartner. Deres tilgang til kunderne falder helt i tråd med den måde, vi selv arbejder på, siger han.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få vores andel af traktormarkedet i vores område. Det vil vi arbejde målrettet på ved at fokusere på en god service, lyder det fra Mogens Poulsen.

Hos Helms TMT-Centret A/S er der stolthed over at have fået M. Poulsen/Løma som ny McCormick forhandler.

- Vi mener, det er godt match. Ikke mindst fordi vore to firmaer har ét for øje, nemlig kunden, pointerer brand manager for McCormick hos Helms TMT-Centret, Jakob Helms.

McCormick producerer kun kvalitetstraktorer i Italien og har derfor ingen B-modeller. De har en meget stor egenproduktion af komponenter, som suppleres med højkvalitets-komponenter fra blandt andre ZF, FPT, Carraro og Bosch.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med M. Poulsen/Løma. De er inde i en spændende udvikling, hvilket også gælder for McCormick. Vi glæder os til en fælles rejse - og til at byde mange nye traktorkunder velkomne, lyder det fra Jakob Helms.

Han oplyser, at de første lager- og demotraktorer er på vej til den nye sønderjyske McCormick forhandler.