Abonnementsartikel

Ved at give landmanden mulighed for at afskrive udstyr til præcisions-sprøjtning med 110 procent vil Dansk Folkeparti have teknikken til at levere løsningerne i ny pesticidstrategi.

Forhandlingerne omkring en ny pesticidstrategi er i fuld gang på Christiansborg, men hvor kutymen efterhånden er, at forbud er vejen frem, så arbejder Dansk Folkeparti ifølge paritets miljøordfører René Christensen (DF) for, at det denne gang skal være guleroden frem for pisken, der skal i brug for at gavne miljøet og landbrugets konkurrenceevne bedst muligt.

Målsætningerne fra seneste pesticidstrategi er nået, og skal belastningen og brugen af pesticider endnu længere ned, så mener René Christensen, at det skal ske via tekniske virkemidler, som landmanden skal have et økonomisk incitament til at gøre brug af i stadig større grad.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.