Abonnementsartikel

Mette Frederiksens stabschef Martin Justesen forklarede 3. december i minkkommissionen, at aflivningen af alle mink var den eneste brugbare løsning.

Efter det den 2. december kom frem at departementschefen i statsministeriet Barbara Bertelsen i sms-korrespondancer med sundhedsministeriet havde kaldt Kaare Mølbak for en "total fej kujon" og at hun var klar til at "nikke medierne skaller", så var det fredag blevet tid til at minkkommissionen skulle løfte sløret for Mette Frederiksens særlige rådgiver og stabschef Martin Justesens gøren og laden i minksagen.

Som rådgiver for statsminister Mette Frederiksen (S) havde stabschef Martin Justesen efter eget udsagn "fingeren med i stort og småt" i statsministeriet, og det gjaldt ikke mindst i efteråret 2020, hvor minksagen fylder mere og mere i regeringen og statsministeriet. I Martin Justesens daglige samarbejde med Barbara Bertelsen og Mette Frederiksen foregik det meste kommunikation mundtligt og via sms.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.