Lyt til artiklen:

Agrointelli finder tysk distributør

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

Agrointelli og tyske geo-konzept er sammen klar til at starte en spændende robotrejse, hvor Agrointellis markrobot Robotti fra nu af vil være tilgængelig for tyske landmænd.

Agrointelli og geo-konzept går sammen i et makkerskab, som vil forøge tilgængeligheden af robotteknologi i Tyskland.

Det skriver førstnævnte i en pressemeddelelse.

De er sammen klar til at starte en robotrejse, hvor Agrointellis markrobot Robotti fra nu af vil være tilgængelig for tyske landmænd.

geo-konzept er velkendt i branchen og dækker med sine aktiviteter hele det tyske marked. Ved at indgå partnerskab med Agrointelli vil virksomheden bringe den nyeste markrobot-teknologi til sine eksisterende kunder. For at vise fordelene og alle mulighederne ved Robotti inden for landbrug, forskning og gartneri, har geo-konzept købt sin første Demo-robot.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Om geo-konzept

geo-konzept specialiserer sig inden for præcisionslandbrug, hvor hovedfokus er på GPS-baserede styresystemer, RTK-korrektionssignaler og sensorteknologi. Virksomheden tilbyder løsninger inden for parallel guidance, styreassistance, laserbaserede 2D- og 3D-opmålingssystemer, mobile GIS-løsninger og meget mere. geo-konzept's kunder er landbrugsbedrifter, serviceudbydere, maskinforhandler, kommuner og universiteter.

- geo-konzept har næsten 30 års erfaring inden for præcisionslandbrugsteknologi. Autonome landbrugsmaskiner giver vores kunder betydelige fordele med hensyn til effektivitet og kvalitet. Som en virksomhed med stor ekspertise inden for teknologi, relaterede markopgaver og vores kunders daglige udfordringer, er vi begejstrede for samarbejdet med Agrointelli, siger Thomas Muhr, CEO for geo-konzept.

Den tyske markedsudvikling

I 2021 udvidede Agrointelli sine aktiviteter i Tyskland med etablering af et kontor- og demonstrationsareal i delstaten Baden-Württemberg i den sydvestlige del af landet.

- Vores tyske afdelings geografiske placering er et strategisk valg. Placeringen gør det let for os at støtte Robottis distributører og aktiviteter i størstedelen af Europa, siger Anna Sprinzl, Agrointellis Sales Manager i Tyskland.

- Med en tysk distributør, der styrker Robotti på alle måder i forhold til kunderne, er vi en stærk spiller på det tyske marked. Vi er rigtig glade for at have geo-konzept ombord og ser meget frem til vores samarbejde.