Lyt til artiklen:

Midtfjord Agro holder fælles åbent hus for to afdelinger

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Abonnementsartikel

Når Midtfjord Agro ApS på torsdag slår dørene op til åbent hus i Løgstør, er der også mulighed for at møde de nye medarbejdere fra Randers-afdelingen.

Siden 1. juni 2021 har Midtfjord Agro haft en afdeling på Bronzevej i Randers, og i forbindelse med åbent hus på torsdag den 2. december 2021 kan man møde de nye ansigter fra Randers-afdelingen.

- Det spændende er så, om vores østlige kunder vil tage turen til 9670 Løgstør. Vi ønsker at vise utroligt meget maskineri frem, så det er klart nemmest at flytte sig i bil, end at alle maskinerne skal flyttes til Randers. De fire personer, der har sin daglige gang i Randers, håber meget på, at køreturen ikke hindrer nogle i at komme og få en rundvisning på de i alt små 3000 kvadratmeter butik, maskinudstilling og værksted i Løgstør, siger Casper Larsen, indehaver af Midtfjord Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forbindelse med åbent hus hos Midtfjord Agro kan man opleve maskiner fra: Deutz-Fahr, Kuhn, Krampe, Dalbo, Ålø, MO Implement, Thaler, Multione, GST og mange flere.

- På de brugte maskiner skruer vi helt ned for renten og prisen, så der er chance for at gøre en super god handel, siger Casper Larsen.

Allways On

Blandt de udstillede maskiner er der mulighed for at opleve en Deutz-Fahr 6165 TTV Always On, hvor ekstradisplay til ISOBUS-maskinen er en Ipad/Telefon løsning.

Midtfjord Agro fortæller også, at Danmarks største Kuhn-udstilling vil være til stede i Løgstør med over 30 udstillede Kuhn-redskaber at kigge på.

Åbent hus hos Midtfjord Agro finder sted den 2. december 2021 klokken 10.00-22.00 på adressen Sønderport 137, 9670 Løgstør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Midtfjord Agro følger gældende Corona-restriktioner, så adgang til åbent hus kan kun tilgåes med gyldigt Coronapas og mundbind.

rich-media-3
Foto: Midtfjord Agro.