sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Giv maskinerne en pause og tag på kursus i København

00:00
Hastighed: ???x
02:35

Abonnementsartikel

I landbruget er der ofte stor travlhed og maskinerne kører konstant for at holde produktionen oppe. Der skal knokles på mange planer og det er svært at finde tid til at blive opdateret med de seneste nyheder indenfor erhvervet. Men det kan faktisk godt betale sig at holde sig selv og sine ansatte opdateret med de nyeste tiltag og udviklinger indenfor faget

Der kommer hele tiden nye hjælpemidler, som kan lette presset på både landmand og medarbejderne.

Centralt i hovedstaden finder man Charlottehaven, hvor der er gode overnatningsmuligheder for byens mange gæster. Selv om Charlottehaven er centralt beliggende, så er her en ro og fred, som gør at man kan føle sig hjemme, selv om man er på besøg i en larmende storby. Og så har stedet et kursuscenter, der er helt i top, med mange skønne kursuslokaler og møderum, og en atmosfære, der giver god plads til fokus og koncentration. Her kan man modtage læring uforstyrret.

Skønne overnatningsmuligheder

Man sover godt i Charlottehaven. Her er de skønneste værelser for overnattende gæster. Her er en fuldstændig fantastisk restaurant, hvor man kan få alt fra morgenmad til treretters menu. Og så ligger Charlottehaven midt i det skønne Østerbro, i kort afstand til alle byens tilbud med forlystelser, kultur og underholdning. Man sover fredeligt i værelserne, uforstyrret af byens till tider kraftige puls, der ellers godt kan holde et fredeligt menneske vågen.

Med en central beliggenhed, får gæsterne alle muligheder for at benytte sig af de tilbud storbyen giver. Alt ligger inden for en rimelig radius, så det er bare om at udnytte nærværet af alle de sjove forlystelser, kulturelle tilbud og underholdning af forskellig art. Desuden er det rige butiksliv også lige om hjørnet, så man kan tage på shoppetur og finde spændende ting, man ellers ikke støder på i provinsbyerne. Man kan ikke nå det hele på en dag, men man kan altid komme igen en anden gang.

Kursusophold i høj klasse

Skal man afholde kurser eller konferencer, så er Charlottehaven et helt oplagt sted at vælge. Her er lokaler i mange forskellige størrelser. Hver især er de velegnede til kurser, konferencer eller møder af forskelligt omfang. Stedet er velsignet med et engageret personale, der har stor erfaring med afholdelse af netop din type arrangement. I vil møde dedikerede folk, som vil gøre deres yderste for at I får et kursusophold, der svarer til alle forventninger.

Miljøet omkring lokalerne er roligt og fokuseret. Her er der gode muligheder for koncentration og fordybelse, så man kan indoptage al den nye læring, der er indbefattet i et moderne kursus. Under disse forhold skulle I nok kunne få det optimale ud af jeres kursus.