Lyt til artiklen:

Fokus på proteiner fra grønne planters vej til tallerkenen

00:00
Hastighed: ???x
01:10

Hør på en konference den 14. december, hvordan innovation og forskning kan bane vejen for at protein fra lucerne, kløver og græs kan bruges i fremtidens fødevarer.

Grønt protein kan være en oplagt måde at mætte verdens voksende befolkning med fødevarer, der har et reduceret klimaaftryk i forhold til traditionelle animalske proteinkilder.

Derfor arrangerer partnerne i Innograssprojektet til konference om netop det emne.

Det skriver DTU på sin hjemmeside.

Den 14. december inviterer partnerne i Innograssprojektet til en gratis heldags slutkonference, hvor viden og idéer genereret i projektet bliver præsenteret og diskuteret.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På programmet er bl.a. oplæg om muligheder for at bruge grønt protein i fødevarer, forbrugerreaktioner på produkter, der indeholder grønt protein som ingrediens, vejen til at få grønt protein godkendt til brug i fødevarer, og forretningsmuligheder i værdikæden fra traktor til tallerken.

Innograssprojektet er ledet af DTU Fødevareinstituttet. Partnerne i projektet er foruden DTU: Aalborg Universitet, Biotest, Greenfield Innovation, Lihme Solutions, Naturli' og Seges.