Tilføj til lytteliste
Tilføj til lytteliste
Tilføj til lytteliste
På lytteliste
Tilføj til lytteliste
Lyt til artiklen:
Fokus på proteiner fra grønne planters vej til tallerkenen
Grønt protein kan være en oplagt måde at mætte verdens voksende befolkning med fødevarer, der har et reduceret klimaaftryk i forhold til traditionelle animalske proteinkilder.
Derfor arrangerer partnerne i Innograssprojektet til konference om netop det emne.
Det skriver DTU på sin hjemmeside.
Den 14. december inviterer partnerne i Innograssprojektet til en gratis heldags slutkonference, hvor viden og idéer genereret i projektet bliver præsenteret og diskuteret.
På programmet er bl.a. oplæg om muligheder for at bruge grønt protein i fødevarer, forbrugerreaktioner på produkter, der indeholder grønt protein som ingrediens, vejen til at få grønt protein godkendt til brug i fødevarer, og forretningsmuligheder i værdikæden fra traktor til tallerken.
Innograssprojektet er ledet af DTU Fødevareinstituttet. Partnerne i projektet er foruden DTU: Aalborg Universitet, Biotest, Greenfield Innovation, Lihme Solutions, Naturli' og Seges.