Lyt til artiklen:

Case IH går 2022 i møde med opgraderede modeller

00:00
Hastighed: ???x
04:20

Case IH har på en online pressevent, gennemgået opgraderinger og forbedringer på traktor-serierne Farmall C, Maxxum og Puma.

Farmall C

De fire modeller i serien Case IH Farmall C-traktorer, dækker over effekt fra 90 til 117 hestekræfter. Farmall C får en ny motor i 2022, der lever op til Stage V-emissionskravene, samt forbedret ydeevne og trækkraft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye motor har en større slagvolumen på 3,6 liter sammenlignet med den tidligere motors 3,4 liter. Den er endvidere udstyret med fire ventiler pr. cylinder sammenlignet med to på den forrige motor, samt har et common-rail brændstof-indsprøjtningssystem. Det reducerer brændstofforbruget, giver en effektforøgelse på op til 5 hestekræfter, og et højere drejningsmoment på op til 10 procent, hvor det maksimale drejningsmoment nåes ved på 1.300 o/min.

For at leve op til Stage V-kravene, er der på Farmall C tilføjet en dieseloxidationskatalysator, et vedligeholdelsesfrit partikelfilter og en enhed med selektiv katalytisk reduktion, samlet i en kompakt pakke.

rich-media-2
Farmall C får blandt andet ny motor med større volumen og effekt. Pressefoto: Case IH.

Maxxum

Den sekscylindrede topmodel Maxxum 150 har fået en effektforøgelse, så den nu yder 150 hestekræfter, og dermed 5 hestekræfter mere end den største firecylindrede Maxxum 145.

Maxxum-modellerne fåes nu i tre specifikationspakker. Maxxum og Maxxum Multicontroller traktorer kan bestilles med Selection-pakken, mens Maxxum, Maxxum Multicontroller og Maxxum CVXDrive traktorerne også fås med Advanced-pakken. Endelig kan Maxxum Multicontroller og Maxxum CVXDrive modellerne bestilles med Professional-pakken.

Udvendigt ses en ændret kabineindgang med trin som på Magnum. Når man sidder i sædet vil føreren opleve mange små, men vigtige ændringer, som gør arbejdsdagen nemmere, inklusiv en telefonholder, USB-strømstik og en tablet-holder. Foran er viskerens placering ændret og dækker nu 60 procent mere af forruden, og føreroplevelsen forbedres med et læderrat i høj kvalitet og nye avancerede joystick-funktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Maxxum opdateres på interiør og transmission. Pressefoto: Case IH.

Puma

Ændringerne på de nye Puma 140-175 modeller er et resultat af de positive tilbagemeldinger og reaktioner fra kunderne på de nyligt opgraderede Puma 185-240 traktorer fra modelår 2021.

Serien består af de samme tre versioner, hvor basismodellen Puma 140-165 er det prisbevidste valg, Puma 150 og 165 Multicontroller giver kunderne yderligere automatisering, og Puma CVXDrive giver produktivitet i topklasse.

En ændret kabineindgang med trin som på Magnum giver lettere adgang, mens opgraderinger inde i kabinen omfatter en telefonholder, USB-strømstik og en tablet-holder. Materialerne i kabinen er blevet opgraderet til kabinebeklædning i høj kvalitet, og et nyt Case IH læderrat forøger køreglæden.

Udsynet på Multicontroller og CVXDrive modellerne er forbedret med en ny bredere visker, der er monteret lavere og dækker 60 procent mere af forruden, samt en ny køleboks til læskedrikke. For dem der kører med frontlæsser vil et nyt forbedret joystick, med integreret frem/bak vendegear samt gearskifte-funktioner lette arbejdet.

En ændret kabineindgang med trin som på Magnum giver lettere adgang, mens opgraderinger inde i kabinen omfatter en telefonholder, USB-strømstik og en tablet-holder, som skal lette arbejdet i kabinen. Materialerne i kabinen er blevet opgraderet til kabinebeklædning i høj kvalitet som i en personbil, og et nyt Case IH læderrat i høj kvalitet forøger køreglæden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der fåes tre nye udstyrspakker til Puma 140-175 traktorerne. Selection-pakken, til Puma 140-165 basismodellerne, lever op til grundlæggende kundekrav. Der fåes to udstyrspakker til Puma Multicontroller og Puma CVXDrive traktorerne, Advanced og Professional. Advanced-pakken har de mest almindelige funktioner, som mange kunder kræver i det daglige arbejde, mens Professional-pakken fokuserer på AFS-teknologi, forberedt til automatisk styring og med AFS Pro 700 skærmen.

rich-media-6
Puma 140-175 tilbydes i tre udstyrniveauer, Selection, Advanced og Proffesional. Pressefoto: Case IH.