Lyt til artiklen:

Ny frontlæsserserie fra Case IH

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Case IH har ved et online presseevent lanceret frontlæssere, der passer på Case IH traktorserierne Farmall C til Puma. Frontlæsserne har avancerede tilkoblingsmuligheder, der gør af- og påmontering af frontlæsser på traktoren hurtig.

De nye frontlæssere er inddelt i tre serier, og Case IH ingeniørerne har arbejdet tæt sammen med frontlæsser-producenten for at sikre, at funktioner og specifikationer passer præcist til den traktorserie, som de fremstilles til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frontlæsserserien inddeles i A, U og T serie, og kan bestilles sammen med traktoren, samt mulighed for tilvalg af en række redskaber.

T-serien er topmodellerne, der er beregnet til krævende opgaver. T-serien har hydraulisk selvnivellering, og leveres i ti størrelser der passer til Case IH traktormodeller fra Farmall 55C til Puma 240. T-serien har maksimal løftehøjde mellem 3,75 meter og 4,70 meter, og løftekapaciteten er opgivet 1.390 kg på den mindste model og op til 2.720 kg på den største.

Herefter følger U-serien, og leveres enten med eller uden mekanisk selvnivellering, passende til Case IH traktorer fra Farmall 55C til Puma 175. Maksimal løftehøjde på disse modeller er på 3,50 meter til 4,50 meter, mens løftekapacitet er opgivet til mellem 1.210 kg og 2.230 kg.

A-seriens tre basis-modeller er enklere frontlæssere, der har mekanisk selvnivellering og passer til Farmall 55C til Maxxum 140 traktorer. Frontlæsserne i A-serien har en løftekapacitet fra 1.300 kg til 1.700 kg, og en maksimal løftehøjde fra 3,5 til 4,0 meter.

Fælles for alle 27 modeller er et design der beskytter hydraulikslangerne ved at føre dem indeni frontlæsserrammen og tværvangen.

rich-media-3
27 modeller fordelt på T-, U- og A-serien.Pressefoto: Case IH.