sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Få en nytårsaften du sent vil glemme

00:00
Hastighed: ???x
02:46

Vi gør dig meget klogere på, hvordan du kan give det hårde og praktiske arbejde til andre, så du i stedet kan værne om det, der betyder noget for dig. Vi giver dig nemlig gode tips til en fantastisk nytårsaften med god mad og den helt rigtige vin.

Slip for madlavningen og bestil din nytårsmenu

For mange er nytårsaften forbundet med lækker mad, der kan lidt mere end hverdagens måltider. Derfor bliver der også brugt lange timer hvert eneste år i de danske køkkener for at forberede til en aften i det bedste selskab. Men det kan også betyde, at nytårsdag går med praktik, hvor du i stedet for hellere vil bruge den sammen med din familie, kæreste eller venner.

Heldigvis er der en løsning til dig. Inden for de seneste år, er særligt nytårsmenuen blevet en populær størrelse, når det kommer til catering. Landet over tilbyder hundredvis af restauranter en nytårsmenu, som du kan bestille til den store aften. Alle steder er menuen nøje sammensat efter et bestemt koncept råvarer eller tema, og du skal blot anrette maden på tallerkner inden servering.

Catering til nytår kan lyde som den nemme løsning, men det er ikke tilfældet. Du får nemlig gourmetmad udover det sædvanlige, og med et utal af muligheder kan du bestille dine favoritter.

Sådan finder du maden til din nytårsaften

Vil du springe køkkentimerne over og i stedet være helt sikker på, at maden til din nytårsaften sidder lige i skabet? Så er catering det helt rigtige valg.

Når du skal finde frem til en menu, som du med ro i maven kan bestille, er der nok at vælge imellem. Du bør altid starte med at kigge hos dine favorit-steder for at se, hvad de har på menuen, hvor du kender til stil, koncept og smage. Du kan også med fordel søge på nettet efter specifikke menukoncepter, antallet af retter eller noget helt tredje, så du kan få det fulde overblik over de mange muligheder, du har til dette års nytårsaften.

Drikkevarer der passer til maden

Ingen nytårsaften uden noget at drikke, og når du har valgt årets nytårsmenu, er det tid til at finde frem til de drikkevarer, som I skal have. Bestiller du catering, kan du sommetider få mulighed for at tilkøbe en vinmenu, der er skræddersyet til årets nytårsmenu, og som giver dig alt det bedste, uden at du selv skal ud og finde frem til smagssammensætninger og vintyper.

Den helt perfekte nytårsaften starter med en god cocktail eller et glas bobler. Find vin eller øl, der matcher de retter du serverer, så du kan få de bedste smage frem i maden og sikre en nytårsmenu, der ligger øverst på listen over gastronomiske oplevelser. Og så må du aldrig glemme boblerne, når I springer ind i det nye år.