Lyt til artiklen:

Tidligere Frej-direktør finder nyt job

00:00
Hastighed: ???x
01:19

Abonnementsartikel

Iben Krog er startet som public affairs manager i Rud Pedersen, hvor hun skal hjælpe virksomheder med at navigere i den politiske dagsorden - særligt inden for fødevarer, bæredygtighed og fremtidens erhverv.

Iben Krog er tiltrådt stillingen som public affairs manager i Rud Pedersen. Iben Krog er medstifter og tidligere direktør i Tænketanken Frej, der arbejder for at skabe et mere bæredygtigt Fødevaredanmark gennem mødet mellem den unge generation bæredygtighed og fødevareerhvervet. Iben er forhenværende medlem af Ungeklimarådet under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Det skriver Rud Pedersen i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Ingen kan alting selv. Jeg glæder mig derfor til at hjælpe virksomheder med at navigere i den grønne omstilling og at bistå oversættelsen af bæredygtighed fra en sort/hvid debat til handlinger, der skaber en bedre verden, udtaler Iben Krog. Den nye rådgiver uddyber:

- Bæredygtighed har potentialet til at skabe spild mellem mennesker, til at skabe forvirring og til at gøre os fattigere. Men der ligger også et kæmpe potentiale i at skabe mere i fællesskab og at arbejde på tværs af både uddannelse og geografi. Bæredygtighed har potentialet i at skabe mere værdi og at bidrage til at skabe grønne løsninger både i Danmark og i verden. Dét glæder jeg mig til at samarbejde med virksomhederne om, afslutter hun