sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Verdens største udstilling for landbrugsmaskiner lancerer "Agritechnica digital"

00:00
Hastighed: ???x
04:10

Fra midten af november til marts kan internationale landmænd lære om nye produkter og afgrødeteknikker og møde udstillere - alt online

Danske landmænd er en vigtig del af Agritechnica, verdens største udstilling for landbrugsmaskiner, der finder sted i Hannover, Tyskland, fra 27. februar til 5. marts 2022.

Hver Agritechnica tiltrækker mange tusinde landmænd fra Danmark, som kommer til Hannover for at træffe kloge investeringsbeslutninger om maskiner til deres bedrift.

I syv dage er Agritechnica 2022 et udstillingsvindue for hele produktsortimentet af nuværende og fremtidige landbrugsmaskiner for planteavlere fra hele verden. Udstillingen dækker alt fra traktorer, høstmaskiner, sprøjter og spredere til trailere, plove, kultivatorer, slåmaskiner og græskarver.

100 dage før udstillingen starter: "Agritechnica digital" med information til landmænd

Agritechnica inviterer danske landmænd til at forberede sig på deres besøg i Hannover: "Agritechnica digital" er et nyt eventprogram, der er online fra november, 100 dage før udstillingen.

"Agritechnica digital" letter online-forbindelser mellem landmænd, udstillere og eksperter. Med professionelle live-arrangementer og lancering af udstillernes produkter er ‚Agritechnica digital' den perfekte forberedelse til arrangementet i Hannover, hvor produkterne kan inspiceres på nært hold. Vi forventer ca. 2.000 i Hannover. Mange af de samme besøgende er online i Agritechnica digital-programmet", siger Freya von Czettritz, projektleder for Agritechnica.

Oplev innovationer, emner og tendenser

Danske landmænd deltager gratis i ‚Agritechnica digital' og de mange online-arrangementer. Besøgende kan finde udstillernes innovationer, emner og trends, som senere kan opleves fuldt ud på Agritechnica i Hannover, Tyskland, 27. februar-5. marts 2022 .

rich-media-1
.

"Agritechnica digital" har lyd-, video- eller chatkommunikationsfunktioner og tilbyder live diskussioner i de virtuelle caféer.

Fokus på praktiske toipcs fra jordbearbejdning til forvaltning efter høst

Et teknisk program med live-præsentationer om maskiner og afgrødeteknikker med dybdegående fokus på seks "DLG-spotlights"-emner er inkluderet i Agritechnica digital:

- Jordbearbejdning og såning

- Vanding

- Gødskning

- Beskyttelse af afgrøder

- Høst og forvaltning efter høst

- Digitale platforme

Åbningsarrangementet for Agritechnica digital fandt sted den 15. november med et arrangement om digitalisering i landbruget.

"Agritechnica on Tour" er en ny serie. Hver event online udforsker et emne indenfor landbrugsmaskiner i et land eller en region.

Agritechnica digital er iscenesat af DLG-Connect www.dlg-connect.com, en platform som er skabt af Agritechnica-arrangørerne, DLG - Det Tyske Landbrugsselskab.

Agritechnica er organiseret af en landmandsorganisation med praktisk udsyn

DLG er en uafhængig og non-profit landbrugsorganisation, som har været fokuseret på vidensdeling blandt internationale landmænd i de sidste 135 år. Agritechnica - udstillingen - er et perfekt eksempel.

"Med 'Agritechnica digital' udvider vi mulighederne for vidensindsamling for landmænd online, inden udstillingen starter", tilføjer von Czettritz.

Som en del af sine praktiske landbrugsaktiviteter har DLG oprettet sit International Crop Production Center, et 600 hektar stort område i Tyskland, der gennemfører forsøg med afgrøder i sædskifte, dyrkning og vanding, ligesom der udføres praktiske maskintest. Resultaterne er til gavn for landmænd.

Sådan tilmelder du dig på Agritechnia digital

"Agritechnica digital" er brugervenlig. Det er nemt at komme ind via to klik: en registrering via e-mail efterfulgt af en bekræftelseskode giver besøgende mulighed for at komme ind i programmet hver gang.

Registrering med PC før første besøg: DLG-connect.com

Flere oplysninger om Agritechnica digital: www.agritechnica.com