Lyt til artiklen:

Danbred udvider med Belgien

00:00
Hastighed: ???x
01:40

- Med etableringen af DanBred Belgium bliver vi en fuldstændig integreret del af det belgiske marked og er i stand til at udvikle endnu tættere relationer til kunderne, skriver Danbred.

En afgørende del af DanBreds strategi, Next Level DanBred, er at øge den lokale markedstilstedeværelse på alle relevante markeder. Derfor er vi fokuseret på at opbygge og konsolidere en stærk struktur af kundecentrerede datterselskaber over hele verden - nu inkluderer dette også Belgien, skriver Danbred.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Belgien er et væsentligt marked for os, så det her er simpelthen et marked, hvor vi skal være til stede! Det er et meget konkurrencepræget marked med professionelle producenter, hvilket gør det endnu vigtigere for os at være direkte involveret lokalt, siger Claus Fertin, administrerende direktør i DanBred.

Målet med etableringen af Danbred Belgium er fortsat at give de belgiske kunder genetik i verdensklasse og fremragende service. Kun datterselskabet vil bidrage til et stærkere samarbejde direkte med kunderne. Peter Thomsen, Regional Sales Manager, Vesteuropa, i DanBred forklarer:

- Vi ønsker at etablere et tæt partnerskab med vores belgiske kunder, og den bedste måde at gøre det på er at være til stede på markedet. DanBred er overbevist om, at etableringen af Danbred Belgium vil bringe os tættere på kunderne.

Dette værdsatte partnerskab sikrer vækst, kontinuitet og en solid forståelse af, hvordan det belgiske marked fungerer. De belgiske kunder er allerede bekendt med DanBred genetik og vores højeffektive dyr, hvilket vil give dette datterselskab en stor fordel; det starter ikke fra bunden, men bygger oven på mange års fokuseret arbejde på markedet.