Abonnementsartikel

Torsdag eftermiddag fortalte Mogens Jensen om dagene efter den fatale beslutning om at aflive alle mink, der endte med hans afgang som minister.

4. november var fuld af mange gøremål for Mogens Jensen. Efter det sene aftenmøde den 3. november stod det klart, at branchen "defacto" måtte lukkes ned. Det var ifølge Mogens Jensens hans egne ord, men han ville efterrationaliserende tilføje "for en periode", så det var klart, at udmeldingen, der skulle gå ud til danskerne senere samme dag ville medføre minkbranchens endeligt i Danmark.

Ved middagstid skrev Mogens Jensen om "den nye situation" til sine medarbejdere i Miljø- og Fødevareministeriet. Det betød, at der fuld gang i forberedelserne til pressemødet senere på dagen, hvor Mogens Jensen selv skulle deltage.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.