Lyt til artiklen:

Digital-messe skal supplere Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Digitale applikationer trænger i stigende grad ind på alle områder af landbruget, for nogle tilbyder disse applikationer løsninger på mange aktuelle problemer, mens fordelene for deres virksomhed for andre stadig mangler at blive bevist, skriver Agritechnica i en pressemeddelelse.

Emnet digitalisering, robotteknologi og smart farming er i centrum for det tekniske program for Agritechnica-udstillingen, som vil blive afholdt på den største udstillingsplads i verden i Hannover.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Agritechnica digital" lanceres den 15. november klokken 13:00 - 14:00 (CET), på DLG-Connect platformen.

Thomas Böck, CEO Claas Group, Dr. Sjaak Wolfert, Strategic Senior Scientist Wageningen Economic Research Wageningen Universitet & Forskning, og René Jørgensen, administrerende direktør FarmDroid, vil blandt andre diskutere de aktuelle udfordringer og perspektiver og undersøge, hvordan digitalisering er en vigtig forudsætning for "grøn effektivitet" i moderne landbrug.

Arrangementet afholdes på engelsk.

Fra midten af ​​november vil både udstillere og besøgende kunne bruge de tjenester, der tilbydes af "Agritechnica digital", til at skabe kontakter og forberede deres besøg på Agritechnica 2022 i Hannover.

- Det kommer ikke kun besøgende til gode, men også udstillere, som kan netværke med deres prioriterede kunder op til messen gennem deres digitale virksomhedsprofiler, events og pressemøder. DLG-Connects brede rækkevidde kan således bruges strategisk i deres udstillingskommunikation, siger Freya von Czettritz, Agritechnica projektleder.