Lyt til artiklen:

BKT leverer dæk til populært landbrugsspil

00:00
Hastighed: ???x
02:36

Farming Simulator 22 der er den nye udgave af det berømte landbrugs-simulationsspil fra udgiver og udvikler GIANTS Software, er tilgængeligt fra d. 22. november med nye funktioner, skriver BKT i en pressemeddelelse.

Et af højdepunkterne i den nye udgave bliver også BKT. Gamere får mulighed for at udstyre virtuelle traktorer og landbrugsmaskiner fra verdens største fabrikanter, der bruges i spillet, med de mest berømte BKT-dæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nærmere betegnet vil følgende produkter blive inkluderet i simulationen: AGRIMAX V-FLECTO, AGRIMAX FORCE, AGRIMAX TERIS, MULTIMAX MP 522 og endeligt RIDEMAX FL 693 M.

Debuten på Farming Simulator bekræfter brandets vilje til at udforske den digitale verden endnu videre. Dette kommer efter lanceringen af BKT Virtual Experience på EIMA 2021, BKT's nye virtuelle rum med gaming-brugerflade, hvor brugerne kan interagere og opdage de seneste nyheder fra firmaet i 3D.

Og der er mere endnu. BKT's Farming Simulator Challenge begynder den 29. november, med syv Farming Simulator-talenter. I en række prøver af deltagernes færdigheder, skal de klargøre en mark, så den, høste den, og sælge alt på kortest mulig tid, og derved vinde titlen som bedste virtuelle landmand. Målet med dette initiativ er at styrke BKT-brandet og bevidstheden om det, også blandt de nye generationer.

Derfor vil firmaet samarbejde med nogle af de bedste Farming Simulator-spillere. Disse er Killercroc88 fra Italien, Arikson og MrAdamo fra Poland, StarkPanzer og Makam fra Ungarn, En3rgie5 fra Frankrig og Cornhub, som vil repræsentere det tysktalende område.

Der vil være mulighed for at følge den spændende challenge på både Youtube og Twitch.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er et brand, der tager chancer - forklarede Lucia Salmaso, CEO for BKT Europe - Og hvilken bedre platform end Farming Simulator til at gøre det? For BKT er det vigtigt at udforske ethvert område med betydning for de brancher, som vi opererer i (landbrug, OTR, industriel), inklusiv gaming. Farming Simulator er en kæmpe mulighed for at bringe den brede offentlighed nærmere på landbrugsverdenen, en uudforsket branche. Det er derfor, vi er store fans af spillet og glade for at gamere nu også har mulighed for at vælge os virtuelt.